Архівний відділ

Володарської райдержадміністрації

Київської області

a

План

План розвитку архівної справи на 2013 рік


Робота архівного відділу Володарської райдержадміністрації у 2013 році буде направлена на виконання завдань, відповідно до Державної цільової програми забезпечення пожежної безпеки на 2012-2015 роки, затвердженою постановою КМУ від 27 червня 2012 року №590, буде розроблено місцева програма забезпечення пожежної безпеки на 2013-2015 роки.

Виконання завдань, передбачених Планом заходів щодо здійснення контролю за наявністю, станом і рухом документів НАФ на 2010-2014 роки архівного відділу.

З метою посилення контролю за станом архівної справи та діловодства на підприємствах, установах, організаціях будуть проведені комплексні перевірки у Тадіївській, Петрашівській, Рачківській сільських радах; контрольна перевірка у Тарганській сільській раді; тематична -- у Володарськомуц районному споживчому товаристві.

На виконання завдань, визначених наказом Укрдержархіву від 15.08.2012 року №145 "Про посилення протижежного захисту в архівних установах" та наказу Державного архіву Київської області від 22.08.2012 року №60, надати доповідну записку голові Володарської райдерадміністрації з пропозиціями щодо забезпечення та покращення пожежної безпеки в архівному відділі, а також копію доповідної записки  подати в Державний архів Київської області до 01.07.2013 року.

Оправка та підшивка документів буде проводитись в Ожегівській, Тарганській, Петрашівській сільських радах.

Перероблення описів пройде у Завадівській сільській раді.

Тематична каталогізація (надання земельних ділянок у приватку власність громадянам селища) буде проводитись по фонді Володарської селищної ради за 2000 рік.

Планується провести семінар з працівниками сільських рад та інших установ по питаннях веденнях діловодства та передавання документів на постійне зберігання до архівного відділу.

Взяти участь у семінарах, що проводитиме райдержадміністрація та районна рада.

Підготувати інформаційний лист Управлінню Пенсійного фонду України у Білоцерківському районі про тематику довідок, що виконує архівний відділ.

Систематично подавати на розгляд ЕПК Державного архіву Київської області номенклатури справ, описи справ постійного зберігання, описи справ з  особового складу, акти про вилучення документів, що не підлягають зберіганню.

Проводити роботу щодо виявлення документів особового походження і фотодокументів, їх передавання до ДАКО для здійснення експертизи цінності та описування.

Подати до 01.03.2013 року Державного архіву Київської області "Відомості про зміни у складі та обсязі фондів на 01.01.2013 року".

Скласти картки фондів, що зберігаються в архівному відділі та подати до Державного архіву Київської області.

Надавати архівним відділом платні послуги.